Zërin ngre

 
Intro:
Em C  G  D

Strofa
Em           C           G   D
Sa fort kjo zemër rreh, kur emrin tënd thërret Jezus
Em           C        G    D
Dhe fryma brenda meje, me mall të kërkon vec ty
Em           C
Cdo ditë edhe më shumë, si zjarr digjesh tek unë
  G        D         Em  C G D
Si ajër, uje ti je, gjithcka për mua je,       


Refreni
D      G D     Em      C
Dhe zërin ngre, ty të kërkoj, ty të kërkoj
       G D    Em     C
Dhe zërin ngre, të adhuroj, të adhuroj  

Ura
Em    C
Zot Jezus dëshiroj
  G          D     Em
Fytyrën tënde të shoh vec këtë kërkoj
C    G        D
Të sodis lavdinë, shkëlqimin tënd të shoh
  Em
Dhe ty të adhuroj

Strofa
Sa fort kjo zemër rreh, kur emrin tënd thërret Jezus
Dhe fryma brenda meje, me mall të kërkon vec ty
Cdo ditë edhe më shumë, si zjarr digjesh tek unë
Si ajër, uje ti je, gjithcka për mua je  


Refreni
Dhe zërin ngre, ty të kërkoj, ty të kërkoj
Dhe zërin ngre, të adhuroj, të adhuroj.   

Ura
Zot Jezus dëshiroj
Fytyrën tënde të shoh vec këtë kërkoj
Të sodis lavdinë, shkëlqimin tënd të shoh
Dhe ty të adhuroj 

Informacion per kengen

Autori: Aurel Duro

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza