Vetëm Jezus

 
Intro
E G#m F#  E G#m F# 
E G#m F#  E G#m F# 

Strofa 
E   G#m  F#   
Zemrën time t’jap
E     G#m  F#  
T’gjithën ty ta fal
E   G#m   F#
Jetën ta dorëzoj
E    G#m   F#
Dhe pse më kushton


Refreni
    B      F#
Vetëm Jezusin do të kem
      G#m  F#       E
S’ka emër tjetër,  thesar nuk gjej
     C#m  B      F#
Kryqi përpara,   botën lë pas
      G#m  B  F#  F#  E 
Unë kam vendosur, ve - tëm  Je - zus


Ura
    B   E       F#
Nuk kthehem pas, nuk kthehem pas
      G#m  B  F#  F#  E 
Unë kam vendosur, ve - tëm  Je - zus

Strofa 
Zemrën time t’jap
T’gjithën ty ta fal
Jetën ta dorëzoj
Dhe pse më kushton

Refreni
Vetëm Jezusin do të kem
S’ka emër tjetër, thesar nuk gjej
Kryqi përpara, botën lë pas
Unë kam vendosur, vetëm Jezus

Ura
Nuk kthehem pas, nuk kthehem pas
Unë kam vendosur, vetëm Jezus 

Informacion per kengen

Autori: Kirby Kaple, Mariah Adigun, Montel Moore & Nate Moore

Përkthimi: Aurel Duro

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza