Përulemi

 
Strofa
  D  A   Bm
Përulemi, kurorat i lëmë
   G    Em
Tek këmbët e Krishtit
   D    A   Bm
Mëshirë pa fund dhe dashuri
      G     A
Gjejmë tek këmbët e Krishtit


Refreni			
   D    G     D     Em
Thërrasim i shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
A   D
Është Qengji

Strofa 
Përulemi, kurorat I lëmë
Tek këmbët e Krishtit
Mëshirë pa fund dhe dashuri
Gjejmë	tek këmbët e Krishtit


Refreni				
Thërrasim I shenjtë, I shenjtë, I shenjtë
Është Qengji
 

Informacion per kengen

Autori: Chris Tomlin

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza