Lav’dro – Praise

 
D
Zotin cdo gjë, që merr frymë 
Ta lavderojë, Ta lavderojë (x2)

Strofa 1
D
Lavdroj gjatë luginës 
   G       D
Lavdroj lart mbi male
   A
Lavdroj kur besoj
G        G
Lavdroj kur dyshoj


Strofa 2
D
Lavdroj në fitore
   G     D
Lavdroj në rrethim
    A
Se lavdrimi është deti
G      D
Ku mbyten armiqtë


Refreni
A
Për sa kohë që marr frymë
A
Un’ kam arsye ndaj
Bm G     D     A
Zo--otin lavdro shpirti im
Bm G     D     A
Zo--otin lavdro shpirti im


Strofa 3
D       
Lavdroj kur të ndjej pranë
G         D
E lavdroj dhe kur jo
   A
Lavdroj se e di
G          D
Ti je ende në kontrollStrofa 4
D
Un’ lavdrimin kam armë
G           D
Është më shumë se një këngë
   A
Lavdrimi është britma
 G        D
Që hedh Jerikon poshtë 

Refreni
A
Për sa kohë që marr frymë
A
Un’ kam arsye ndaj
Bm G     D     A
Zo--otin lavdro shpirti im
Bm G     D     A
Zo--otin lavdro shpirti imBridge
Bm            G   
Nuk do të pushoj, Zoti im është i gjallë
D               A
Si mund ta fsheh k’të që kam, ndaj…
Bm G     D     A
Zo--otin lavdro shpirti im

INTERLUDE     
D   G D  

  D   
Lavdroj, je sovran 
  Em
Lavdroj, ti je mbret
  F#m         G
Lavdroj se u ngrite, Ti munde vdekjen
 D
Lavdroj je besnik
 Em
Lavdroj je i vërtetë
 F#m         G
Lavdroj se s’ka tjetër më t’madh se ty

Bm G     D     A
Zo--otin lavdro shpirti im

Mbyllja
D
Zotin cdo gjë, që merr frymë 
Ta lavdërojë, Ta lavdërojë


Zotin cdo gjë, që merr frymë 
Ta lavderojë, Ta lavderojë (x2)

Strofa 1
Lavdroj gjatë luginës 
Lavdroj lart mbi male
Lavdroj kur besoj
Lavdroj kur dyshoj


Strofa 2
Lavdroj në fitore
Lavdroj në rrethim
Se lavdrimi është deti
Ku mbyten armiqtë


Refreni
Për sa kohë që marr frymë
Un’ kam arsye ndaj
Zo--tin lavdro shpirti im
Zo--tin lavdro shpirti im


Strofa 3
Lavdroj kur të ndjej pranë
E lavdroj dhe kur jo
Lavdroj se e di
Ti je ende në kontroll


Strofa 4
Un’ lavdrimin kam armë
Është më shumë se një këngë
Lavdrimi është britma
Që hedh Jerikon poshtë 

Refreni
Për sa kohë që marr frymë
Un’ kam arsye ndaj
Zo--tin lavdro shpirti im
Zo--tin lavdro shpirti im


Bridge
Nuk do të pushoj, Zoti im është i gjallë
Si mund ta fsheh k’të që kam, ndaj…
Zo--tin lavdro shpirti im


Lavdroj, je sovran 
Lavdroj, ti je mbret
Lavdroj se u ngrite, Ti munde vdekjen

Lavdroj je besnik
Lavdroj je i vërtetë
Lavdroj se s’ka tjetër më t’madh se ty

Zo--tin lavdro shpirti im
Zotin cdo gjë, që merr frymë 
Ta lavdërojë, Ta lavdërojë


 

Informacion per kengen

Autori: Elevation Worship

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza