Unë do të këndoj kudo që shkoj

 
Refreni
E   E      A
Unë e di , dje dhe sot
  E        B
Ke qenë i mirë, me mua Zot 
  C#m7      A2
Në mal të lartë, n’luginën poshtë
A          Bsus   E
Unë do të këndoj, kudo që shkoj (2X)


Strofa 1
     C#m7      A
Zot je me mua, unë ty të dua
      E            Bsus
Do mbahem fort n’planin që ke për mua
      C#m7      A
Kur jam i thyer, ti më shëron Zot
     E    Bsus     A
Do t’kërkoj emrin tënd përgjithmonë 


Refreni........................


Strofa 2
     C#m7        A
Je kënga ime, në kohë trishtimesh
      E            Bsus
Ti je shpresë edhe forcë, që të vazhdoj
       C#m7         A
Kur stuhitë ngrihen, ngrihen rreth meje
     E   Bsus        A
Do t’kërkoj emrin tënd përgjithmonë 


Refreni........................


Ura
      A
Unë kam gëzim, gëzim, gëzim
       E 
Në shpirtin tim
       A
Unë do t’këndoj, këndoj, këndoj
  A    E     
Kudo që shkoj


Refreni........................

Refreni
Unë e di , dje dhe sot
Ke qenë i mirë, me mua Zot 
Në mal të lartë, n’luginën poshtë
Unë do të këndoj, kudo që shkoj (2X)

Strofa 1
Zot je me mua, Unë ty të dua
Do mbahem fort n’planin që ke për mua
Kur jam i thyer, ti më shëron Zot
Do t’kërkoj emrin tënd përgjithmonë 


Refreni
Unë e di , dje dhe sot
Ke qenë i mirë, me mua Zot 
Në mal të lartë, n’luginën poshtë
Unë do të këndoj, kudo që shkoj (2X)Strofa 2
Je kënga ime, në kohë trishtimesh
Ti je shpresë edhe forcë, që të vazhdoj
Kur stuhitë ngrihen, ngrihen rreth meje
Do t’kërkoj emrin tënd përgjithmonë 


Refreni
Unë e di , dje dhe sot
Ke qenë i mirë, me mua Zot 
Në mal të lartë, n’luginën poshtë
Unë do të këndoj, kudo që shkoj (2X)Ura
Unë kam gëzim, gëzim, gëzim
Në shpirtin tim
Unë do t’këndoj, këndoj, këndoj     
Kudo që shkoj


Refreni
Unë e di , dje dhe sot
Ke qenë i mirë, me mua Zot 
Në mal të lartë, n’luginën poshtë
Unë do të këndoj, kudo që shkoj (2X)

 

Informacion per kengen

Autori: We The Kingdom

Perkthimi: Aurel Duro, Edi morava

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza