Zoti mbretëron në popullin e Tij

 
Strofë
Em     C   D    Em
Zoti mbretëron në popullin e Tij
C     D    Em C D
Me fuqi dhe madhështi
Em     C   D    Em
Zoti mbretëron në popullin e Tij
  C       D Em
Plot dashuri dhe barazi
 

Para Refren
C      D  Em
Ai banon në lartësi
 C        D   Em
Në fronin e Tij të lavdishëm
C        D   Em
Ai banon mes lavdërimit
C         D  Em
Të popullit të Izraelit
C         D  Em
Të popullit të Shqipërisë
 

Refren
  C D     G  Bm Em
Halelujah, Halelu--ujah
  C D   G D Em
Halelujah, Amen   (2x)

Strofë
Zoti mbretëron në popullin e Tij
Me fuqi dhe madhështi
Zoti mbretëron në popullin e Tij
Plot dashuri dhe barazi
 

Para Refren
Ai banon në lartësi
Në fronin e Tij të lavdishëm
Ai banon mes lavdërimit
Të popullit të Shqipërisë
Të popullit të Shqipërisë
 

Refren
Halelujah, Halelujah
Halelujah, Amen   (2x)
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza