Zot shiun dërgo

 
G
Zot ne thirremi me emrin Tënd
C
Përulemi, t'kërkojmë dhe lutemi
   D
Rrëfejmë cdo mëkat dhe paudhësi
Em        C      D
Zërin ngremë dhe të thërrasim Ty


Rref
       G        Em
Zot shiun dërgo, derdh Frymën tënde
        C        D
Zjarri le të bjerë, eja na shëro
       G
Mbretëro mbi ne.


Urra
 G         Em
I shenjtë, Frymë e Shenjtë
        C       D
Zjarri le të bjerë, eja na shëro
        G
Mbretëro mbi ne.

Zot ne thirremi me emrin Tënd
Përulemi, t'kërkojmë dhe lutemi
Rrëfejmë cdo mëkat dhe paudhësi
Zërin ngremë dhe të thërrasim Ty

Rref
Zot shiun dërgo, derdh Frymën tënde
Zjarri le të bjerë, eja na shëro
Mbretëro mbi ne.

Urra
I shenjtë, Frymë e Shenjtë
Zjarri le të bjerë, eja na shëro
Mbretëro mbi ne.
 

Informacion per kengen

Autori: Carman

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza