You wont relent – Ti nuk dorezohesh

 
C#m           A
Nuk do dorezohesh derisa
E     F#m
t’kesh gjithcka, Ty te perkas (4x)
C#m        A        E
T’vendos porsi nje vule ne zemren time
F#m           C#m
Porsi nje vule ne krahun tim
 
A       E
Se dashuria, eshte me e forte se vdekja
F#m           C#m
Xhelozia me e fort se varri
A
Dhe ujrat e medha
E      F#m      C#m
S’mund ta mposhtin dashurine
 
Ref
C#m    A       E
Eja ji zjarri brenda meje
F#m        C#m
Eja ji flaka ne zemren time
A         E
Eja ji zjarri brenda meje
F#m      C#m
Derisa ne te jemi nje
 
Urra
C#m          A
Jo s’dua te flas per Ty
E
Sikur ti nuk je ketu
B
Dua te t’shoh ne sy
C#m
Te te kendoj vec Ty
 
Nuk duam asgje me shume (12x)
Se Ti Jezus


Nuk do dorezohesh derisa
t’kesh gjithcka, Ty te perkas (4x)
T’vendos porsi nje vule ne zemren time
Porsi nje vule ne krahun tim
 

Se dashuria, eshte me e forte se vdekja
Xhelozia me e fort se varri
Dhe ujrat e medha
S’mund ta mposhtin dashurine
 
Ref

Eja ji zjarri brenda meje
Eja ji flaka ne zemren time
Eja ji zjarri brenda meje
Derisa ne te jemi nje
 
Urra
Jo s’dua te flas per Ty
Sikur ti nuk je ketu
Dua te t’shoh ne sy
Te te kendoj vec Ty
 
Nuk duam asgje me shume (12x)
Se Ti Jezus
 

Informacion per kengen

Autori: Jesus Culture

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza