Yes and Amen – Po dhe Amen

 
Verse
A     Bm
At i miresise
     G    D
Ti derdh hir tek une
   A    Bm
Me nxore nga erresira
   G     D
Me paqe ti me mbush
A      Bm
Dhuron ti meshire
    G   D   G
Me ndihmon kur kam nevoje
  G     A   D
Ndaj Zot per ty kendoj
 
 
Ref
A Bm   G  D
Besnik, ti je
A Bm    G      D 
Besnik gjithmone ti do te jesh
A Bm  G  D
Besnik ti je
A    Bm      G    D 
Premtimet e tua jane po dhe amen
A    Bm      G    D 
Premtimet e tua jane po dhe amen


Verse 2
A      Bm
Shpetimtar i mire
G    D
Ti me solle ketu
A         Bm
Nga pluhuri me nxorre
G         D
Ti ke thyer cdo mallkim
A            Bm
Shpengues i bekuar
G       D   G
K’tij t’burgosuri i dhe liri
G    A     D
Ndaj Zot per ty kendoj
 

Ura
A   Bm
Une prehje gjej
G   D
Ne premtimin tend
A    Bm
I sigurt jam
G     D
Ne tenden besnikeri

Verse

At i miresise
Ti derdh hir tek une
Me nxore nga erresira
Me paqe ti me mbush
Dhuron ti meshire
Me ndihmon kur kam nevoje
Ndaj Zot per ty kendoj
 
 
Ref
Besnik, ti je
Besnik gjithmone ti do te jesh
Besnik ti je
Premtimet e tua jane po dhe amen
Premtimet e tua jane po dhe amen

Verse 2
Shpetimtar i mire
Ti me solle ketu
Nga pluhuri me nxorre
Ti ke thyer cdo mallkim
Shpengues i bekuar
K’tij t’burgosuri i dhe liri
Ndaj Zot per ty kendoj
 
Ura
Une prehje gjej
Ne premtimin tend
I sigurt jam
Ne tenden besnikeri

 

Informacion per kengen

Autori: Housefire

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza