Vetem Jezus-/- None but Jesus

 
G      C
Ne qetesi dhe ne heshtje e di
Am   D
Se ti je Zot
G       C
Ne misterin e prezences tende
Am      D
Ti me perterin
Am D   G    C    D
Kur me therret s’dua te mohoj
Am  D  G  C     D
Cdo dite une ty te kerkoj

Rref
Em       C  G  D
Ska asnje tjeter si ti
Am
Vetem Jezus
Em     C  G  D
Kryqezuar per li - ri
Am
Dhe jetoj te jap lavdi
G     C
Dhe ne kaos, konfuzion une e di
Am   D
Se ti mbreteron
G     C
Ne momente dobesie me jep hir
Am       D
Te bej vullnetin tend
Am D       G    C         D
Kur me therret s’dua te mohoj
Am  D  G  C      D
Cdo dite une ty te kerkoj

Urra
Em      C    G     D
Gjej kenaqesine une ne ty Zot
Am
Ti me jep shprese
Ti me jep force
Em     C    G     D
Gjej kenaqesine une ne ty Zot
Am
Pergjithmone

Ne qetesi dhe ne heshtje e di
Se ti je Zot
Ne misterin e prezences tende
Ti me perterin
Kur me therret s’dua te mohoj
Cdo dite une ty te kerkoj

Rref
Ska asnje tjeter si  ti
Vetem Jezus
Kryqezuar per li - ri
Dhe jetoj te jap lavdi
Dhe ne kaos, konfuzion une e di
Se ti mbreteron
Ne momente dobesie me jep hir
Te bej vullnetin tend
Kur me therret s’dua te mohoj
Cdo dite une ty te kerkoj

Urra
Gjej kenaqesine une ne ty Zot
Ti me jep shprese
Ti me jep force
Gjej kenaqesine une ne ty Zot
Pergjithmone

 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza