Unë mund të bëj gjithçka

 
Intro: 
C   Am 

Strofa1
C   Am      C
O Zoti im o shpëtimtar
       Am        F
Shkëmbi i shpëtimit vendi im i fshehtë
     G     Am G
Nuk ka si emri Jezus
F     G
Që mund të më shpëtojë

Strofa 2
C      Am       C
Unë jam vendosur mbi k’të shkëmb
      Am    
Dhe kurrë nuk do lëvizem
F      G     Am G   
Shpresën e kam vetëm në ty
F      G      A
O Zot je shpëtimtar


Strofa 3
D        Bm       D
Lavdërimi yt do të jetë gjithmonë
       Bm      G
Dhe fjalën tënde fort e mbaj
       A        D A
Me këngë të re unë do t’lavdëroj
G      A
Me zemër do t’bekoj

Strofa 4
D      Bm        D
Më mbushe jetën me gëzim
     Bm        G
Dhe veç në ty gjej kënaqësi
       A        D A
Me këngë të re unë do të lavdëroj
G      A
Me zemer do të bekoj


Ura:

     Bm.    A    G
Kur jam i dobët më forcon
D/Gb   G    Bm    A
Dhe në mungesë ti jep bollëk
      Bm  A    G  A
Për hir të emrit tënd të shenjtë

Ref
            G  A
Unë mund të bëj gjithçka
            G  A
Me krishtin që më forcon
            G  A
Unë mund të bëj gjithçka
            G  A
Me krishtin që më forcon

Strofa1
O Zoti im o shpëtimtar
Shkëmbi i shpëtimit vendi im i fshehtë
Nuk ka si emri Jezus
Që mund të më shpëtojë

Strofa 2
Unë jam vendosur mbi k’të shkëmb
Dhe kurrë nuk do lëvizem
Shpresën e kam vetëm në ty
O Zot je shpëtimtar

Strofa 3
Lavdërimi yt do të jetë gjithmonë
Dhe fjalën tënde fort e mbaj
Me këngë të re unë do t’lavdëroj
Me zemër do t’bekoj

Strofa 4
Më mbushe jetën me gëzim
Dhe veç në ty gjej kënaqësi
Me këngë të re unë do të lavdëroj
Me zemer do të bekoj

Ura:
Kur jam i dobët më forcon
Dhe në mungesë ti jep bollëk
Për hir të emrit tënd të shenjtë

Ref
Unë mund të bëj gjithçka
Me krishtin që më forcon
Unë mund të bëj gjithçka
Me krishtin që më forcon
 

Informacion per kengen

Autori: Darlene Zschech

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza