Unë jam i lirë / I am going free

 
A       E
Cfarë mund të thuash ti,
A     E
Që sot kam pafajësinë
A     C#m
Gjykatësi vet më mbron,
B
Më la të lirë


A   E        A    E
Dhe kur këmbana ra, liria tringëlloj
A    C#m          B
Ferri le ta dëgjoje unë jam i lirë
E
Unë jam i lirë


Rref
C#m        A
Lavdi lavdi, Haleluja
E         B
Në det mëkatin hodhe ti
C#m         A
Lavdi Lavdi Haleluja
E         B
Jezusi më dha lirinë
E
Unë jam i lirë


A     E
Nuk do të kthehem pas,
A     E
Nuk jam më unë i njëjtë
A          C#m
Njeri i ri jam sot, unë jam i lirë


A      E
Në rrugë të ngushtë po ec
A     E
Shtruar me hir dhe shpresë
A       C#m       B
Drejt në shtëpi më con unë jam i lirë
E
Unë jam i lirë


E     A    E   B
Jam i lirë, i lirë vërtet
C#m A        E  B
Jam i lirë,  i lirë vërtet
E     A    E   B
Jemi t’lirë, t’lirë vërtet
C#m  A     E  B
Jemi t’lirë,  t’lirë vërtet


(Në fund)
A      E
Dhe do të vijë një ditë,
A    E
Tek ti do t’fluturoj
A   C#m      B
Nga burgu më çlirove jam i lirë

Cfarë mund të thuash ti,
Që sot kam pafajësinë
Gjykatësi vet më mbron,
Më la të lirë

Dhe kur këmbana ra, liria tringëlloj
Ferri le ta dëgjoje unë jam i lirë
Unë jam i lirë

Rref
Lavdi lavdi, Haleluja
Në det mëkatin hodhe ti
Lavdi Lavdi Haleluja
Jezusi më dha lirinë
Unë jam i lirë

Nuk do të kthehem pas,
Nuk jam më unë i njëjtë
Njeri i ri jam sot, unë jam i lirë

Në rrugë të ngushtë po ec
Shtruar me hir dhe shpresë
Drejt në shtëpi më con unë jam i lirë
Unë jam i lirë

Jam i lirë, i lirë vërtet
Jam i lirë,  i lirë vërtet
Jemi t’lirë, t’lirë vërtet
Jemi t’lirë,  t’lirë vërtet

(Në fund)
Dhe do të vijë një ditë,
Tek ti do t’fluturoj
Nga burgu më çlirove jam i lirë 

Informacion per kengen

Autori: Vertical Worship

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza