Unë do të thur lavde

 
Strofa
Em    Am             D   
Ati im tani e ndjej si munda unë të egzistoj
  C      Am     D      B7
Pa të të njohur ty o Zot dhe vullnetin tënd
 Em        Am       D       G
Por unë tani jam fëmija yt dhe në familjen tënde jam
   C2       Am
Dhe unë më frikë nuk do të kem
 D      B7 
Se Ati im ti je pranë meje


Ref
Em   Am  
Unë do të thur lavde 
D   G    
Unë do të thur lavde
C   Am
Unë do të thur lavde 
D    B7
Në përjetësi
D     E
Në përjetësi  (herën e dytë)

Strofa
Ati im tani e ndjej si munda unë të egzistoj
Pa të të njohur ty o Zot dhe vullnetin tënd
Por unë tani jam fëmija yt dhe në familjen tënde jam
Dhe unë më frikë nuk do të kem
Se Ati im ti je pranë meje


Ref
Unë do të thur lavde 
Unë do të thur lavde
Unë do të thur lavde 
Në përjetësi
Në përjetësi  (herën e dytë)
 

Informacion per kengen

Autori: Kate Miner

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza