Ty të kam forcë – You are my all in all

 
Strofa 1
F      C    Dm
Ty të kam forcë në dobësi
     F     Bb
Ty të kërkoj thesari im
     F  C  F C
Ti je gjithçka për mua
 
Strofa 2
F      C    Dm
O Zot të kërkoj unë Ty si perlë
       F      Bb
Nëse dorëzohem jam i marrë
     F  C  F C
Ti je gjithçka për mua 
 
Ref
F C Dm  F   Bb    F  C F C
Jezus je i denjë, Qengji i Perëndisë
F C Dm  F   Bb    F  C F 
Jezus je i denjë, Qengji i Perëndisë
 
Strofa 2
F      C    Dm
More në kryq mëkatin tim
     F     Bb
Dhe u ringjalle përsëri
     F  C  F C
Ti je gjithçka për mua
 
Strofa 4
F    C      Dm
Kur bie poshtë Ti lart më ngre
     F      Bb
Kur etje kam Ti ujë më jep
      F  C  F C
Ti je gjithçka për mua

Strofa 1
Ty të kam forcë në dobësi
Ty të kërkoj thesari im
Ti je gjithçka për mua
 
Strofa 2
O Zot të kërkoj unë Ty si perlë
Nëse dorëzohem jam i marrë
Ti je gjithçka për mua 
 
Ref
Jezus je i denjë, Qengji i Perëndisë
Jezus je i denjë, Qengji i Perëndisë
 
Strofa 2
More në kryq mëkatin tim
Dhe u ringjalle përsëri
Ti je gjithçka për mua
 
Strofa 4
Kur bie poshtë Ti lart më ngre
Kur etje kam Ti ujë më jep
Ti je gjithçka për mua

 

Informacion per kengen

Autori: Dennis L. Jernigan

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza