TREMBLE (Ti bën errësirën t’dridhet)

 
Am            F
Sill, gjithçka n’paqe sot,
C
Stuhitë që më rrethojnë
       G
Le të thyhen n’emrin Tënd

Am          F   
Thirr,  detin të fashisë,
C
Furinë tek unë të heshtë
     G
Çdo dallgë n’emrin Tënd

Ref:   
F2      Am7          G
Jezus, Jezus, Ti bën errësirën t’dridhet
F2      Am7       G
Jezus, Jezus, bën frikën t’ heshtë
F2      Am7          G
Jezus, Jezus, Ti bën errësirën t’dridhet
F2   Am7    G 
Jezus, Jezus                     

Am           F   
Fry, eshtrat silli n’jetë,
C
Jep frymë të këndoj
         G
Përsëri, e t’lavd’roj

Ura 
  F2     C           G
Emri Yt, është dritë, që errësira se mohon
  F2  G        Am
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot
   F2   C              G
Emri Yt, jeton, përgjithmonë i ngritur lart
  F2  G       Am
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot

Sill, gjithçka n'paqe sot,
Stuhitë që më rrethojnë
Le të thyhen  n'emrin Tënd

Thirr,  detin të fashisë,
Furinë tek unë të heshtë
Çdo dallgë n'emrin Tënd

Ref:   
Jezus, Jezus, Ti bën errësirën t’dridhet
Jezus, Jezus, bën frikën t’heshtë
Jezus, Jezus, Ti bën errësirën t’dridhet
Jezus, Jezus                     

Fry, eshtrat silli n’jetë,
Jep frymë të këndoj
Përsëri, e t’lavd’roj

Ura 
Emri Yt, është dritë, që errësira se mohon
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot
Emri Yt, jeton, përgjithmonë i ngritur lart
Emri Yt, jo nuk mposhtet dot 

Informacion per kengen

Autori: Hank Bentley, Mia Fieldes, Andres Figueroa, dhe Mariah McManus nga Mosaic MSC

Përkthimi: Altin Kurraj

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza