Tjetër Zoti si shërbejmë

 
E                F#m
Duart i shtrijmë, drejt mbretit tonë
    E/G#        A
Ta adhurojmë, këngë ti këndojmë
      E   F#m   B   E
I vetmi mbret që zemrën ma pastron

 
Ref
      B             A  E
Tjetër Zoti si shërbej, asnjë thesari tjetër
       B
Je dëshirë e zemrës sonë
          A  E
Hapësirë e shpirtit të pamasë
        A    F#m   B      E  A E 
Dhe nën emrin Tënd të shenjtë o Zot sakrifikoj

Duart i shtrijmë, drejt mbretit tonë
Ta adhurojmë, këngë ti këndojmë
I vetmi mbret që zemrën ma pastron

Ref
Tjetër Zoti si shërbej, asnjë thesari tjetër
Je dëshirë e zemrës sonë
Hapësirë e shpirtit të pamasë
Dhe nën emrin Tënd të shenjtë o Zot sakrifikoj

 

Informacion per kengen

Autori: Andre Pelser, CCLI 3330384

Perkthimi: Valentin Veizi Albumi: O Zoti yne

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza