Ti je Zoti im

 
G   D
O Zot,Ti je Zoti im 
  C           G
Dhe unë gjithmonë do të lëvdoj  (2X)
Strofa
Em             D
Do të kërkoj Ty cdo mëngjes
       C         Am  C
Dhe do të mësoj të ec në rrugën Tënde
     G       D
Dhe hap pas hapi më drejto
   C          G
Gjithmonë unë Ty do të ndjek
 
Ref
          D
Gjithmonë Ty do të ndjek
   C        Am  C
Gjithmonë unë Ty do të ndjek
      G      D
Dhe hap pas hapi më drejto
   C          G
Gjithmonë unë Ty do të ndjek

Strofa
O Zot ,Ti je Zoti im 
Dhe unë gjithmonë do të lëvdoj  (2X)
Do të kërkoj Ty cdo mëngjes
Dhe do të mësoj të ec në rrugën Tënde
Dhe hap pas hapi më drejto
Gjithmonë unë Ty do të ndjek
 
Ref     
Gjithmonë Ty do të ndjek   
Gjithmonë unë Ty do të ndjek   
Dhe hap pas hapi më drejto
Gjithmonë unë Ty do të ndjek 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza