Ti je Zot i Këtij Qyteti / God of this City

 
Strofa 1
           C
Ti je Zot i k’tij qyteti
           G/B
Ti je Mbret mbi k'të popull
         Am7     
Perëndi i këtij kombi…
  F
Ti je


Strofa 2
          C
Ti je dritë në errësirë
             G/B
Ti je shpresë për t'pashpresët
         Am7 
Paqja e t’shqet’suarve...
  F
Ti je
 

Para Ref:
Am7   G/B    F
S'ka asnjë si Ti Zot
Am7   G/B    F    G
S'ka asnjë si Ti Zot
 

Ref: 
F
Se gjëra më të m'dha po vijnë
   G                  C  G/B  Am7
Dhe vepra më të m'dha do t'shikojë ky qytet
  F
Gjëra më të m'dha po vijnë
   G                C
Dhe vepra më të m'dha do t'shikojmë këtu

Strofa 1
Ti je Zot i k’tij qyteti
Ti je Mbret mbi k'të popull
Perëndi i këtij kombi…Ti je

Strofa 2
Ti je dritë në errësirë
Ti je shpresë për t'pashpresët
Paqja e t’shqet’suarve...Ti je
 
Para Ref:
S'ka asnjë si Ti Zot
S'ka asnjë si Ti Zot
 
Ref:
Se gjëra më të m'dha po vijnë
Dhe vepra më të m'dha do t'shikojë ky qytet
Gjëra më të m'dha po vijnë
Dhe vepra më të m'dha do t'shikojmë këtu
 

Informacion per kengen

Autori: Andrew McCann · Aaron Boyd · Ian Jordan · Peter Kernaghan · Richard Bleakley

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza