Ti je i denjë / Worthy of it all

 
    A          E
Të gjithë shenjtorët dhe engjëjt
  A      E
Përulen para fronit
   A         E
Dhe të gjithë pleqtë hedhin
        D     E
Kurorat para qengjit të Zotit
    A
dhe këndojnë

Ref
          A
Se Ti je i denjë o Zot
             E
Je i denjë Ti për gjithçka
          D
Se nga Ti vjen gjithçka
             E
Dhe për Ty është gjithçka
        A
Ti meriton lavdinë.

Ura
A  
Ditë e natë, natë e ditë
  C#m
Temjani të ngrihet
F#m
Ditë e natë, natë e ditë
   D
Temjani të ngrihet
A
Ditë e natë, natë e ditë
   E
Temjani të ngrihet
Bm
Ditë e natë, natë e ditë
   D
Temjani të ngrihet

Të gjithë shenjtorët dhe engjëjt
Përulen para fronit
Dhe të gjithë pleqtë hedhin
Kurorat para qengjit të Zotit
dhe këndojnë

Ref 
Se Ti je i denjë o Zot
Je i denjë Ti për gjithçka
Se nga Ti vjen gjithçka
Dhe për Ty është gjithçka
Ti meriton lavdinë.

Ura  
Ditë e natë, natë e ditë
Temjani të ngrihet
Ditë e natë, natë e ditë
Temjani të ngrihet
Ditë e natë, natë e ditë
Temjani të ngrihet
Ditë e natë, natë e ditë
Temjani të ngrihet

 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza