Ti je Ati i krijimit

 
Strofa 1
 E
Ne vijmë në praninë tënde
   F#m       B
Një këngë Ty të këndojmë
   F#m       B
Një këngë lavdrimi, nderi
     A       E
Për gjithçka ke bërë për ne

Strofa 2
  E
Një jetë plot vlerë na dhe
  F#m    B
Në dashuri me Ty
  F#m    B
Tani dua të kthej Ty
       A     E
Gjithë lavdërimet përsëri
 
Ref
   C#m           G#m
Ti je Ati i krijimit qengji i gjallë i Perëndisë
  A           E
Je Ai që atë ditë varrin tënd të zbrazur le
    C#m           G#m
Dhe ti bijtë e tu çliron me liri dhe dashuri
   A            B
Unë mund te ec me Ty për çdo natë e për cdo ditë

Strofa 1
Ne vijmë në praninë tënde
Një këngë Ty të këndojmë
Një këngë lavdrimi, nderi
Për gjithçka ke bërë për ne

Strofa 2
Një jetë plot vlerë na dhe
Në dashuri me Ty
Tani dua të kthej Ty
Gjithë lavdërimet përsëri

Ref
Ti je Ati i krijimit qengji i gjallë i Perëndisë
Je Ai që atë ditë varrin tënd të zbrazur le
Dhe ti bijtë e tu çliron me liri dhe dashuri
Unë mund te ec me Ty për çdo natë e për cdo ditë
 

Informacion per kengen

Autori: Darlene Zschech

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza