Mbret i Gjithësisë

 
Strofa 1
A
Ti e di se të dua
F#m
Ti e di sa shumë dua
E
Ty o zot të njoh,
D         A   D    E   D
Dhe të të përjetoj

Strofa 2
 A
K’to fjalë janë nga zemra
F#m
Dhe thonë të vertetën
G
Për ty do të jetoj
D        A   D    E   D
Dhe ty do të bekoj


Ura
D   E
Mbret i gjithësisë
        F#m
Unë kam një dëshirë
  E    F#m     D
Dua t’jem me  ty  o  Zot
  E    F#m     D
Dua t’jem me  ty  o  Zot
 

Ref
 A  D  E  D A    F#m   E  D
Jezus ti je shpëtimtari im
     A    D     E
Dhe gjithmonë unë o Zot do t’këndoj
 D     A   F#m  E   D
Lavdërime për ty

Strofa 1
Ti e di se të dua
Ti e di sa shumë dua
Ty o zot të njoh,
 Dhe të të përjetoj

Strofa 2
K’to fjalë janë nga zemra
Dhe thonë të vertetën
Për ty do të jetoj
 Dhe ty do të bekoj

Ura
Mbret i gjithësisë
Unë kam një dësirë
Dua t’jem me  ty  o  Zot
Dua t’jem me  ty  o  Zot
 
Refreni
Jezus ti je shpëtimtari im
Dhe gjithmonë unë o Zot do t’këndoj
Lavdërime për ty
 

Informacion per kengen

Autori: Hillsongs

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza