Tek unë mbretëro / Lord reing in me

 

Strofa 1
C         G   F     G  C     
     Përmbi tokën mbarë Ti mbretëron
        G    F      G  Am
     Mbi rrëket në mal muzgun që mbulon
        G   F     G  Dm7
     Gjëja që kërkoj dhe çfarë dua
          F       G  C
     Është në mua prapë të mbretërosh
 

 Refreni
         G     F   G  C
       Tek unë mbretëro, Ti me fuqi
         G    F    G   Am7
     Në më t’errëtën orë mbi çdo ëndërrim
        G    F   G   Dm7
     Gjithçka që jam të ka Ty Zot
          F     G  C
     Në mua prapë Ti mbretëro

 
Strofa 2
C         G   F       G   C  
     Përmbi çdo mendim  dhe përmbi çdo fjalë
         G  F      G   Am
     Të jem pasqyrim i Zotit tim të gjallë
           G  F     G    Dm7
     Unë s’të krahasoj me asgjë mbi tokë
          F     G  C
     Në mua prapë Ti mbretëro
 


Strofa 1
     Përmbi tokën mbarë Ti mbretëron
     Mbi rrëket në mal muzgun që mbulon
     Gjëja që kërkoj dhe çfarë dua
     Është në mua prapë të mbretërosh
 

 Refreni
     Tek unë mbretëro, Ti me fuqi
     Në më t’errëtën orë mbi çdo ëndërrim
     Gjithçka që jam të ka Ty Zot
     Në mua prapë Ti mbretëro

 
Strofa 2
     Përmbi çdo mendim dhe përmbi çdo fjalë
     Të jem pasqyrim i Zotit tim të gjallë
     Unë s’të krahasoj me asgjë mbi tokë
     Në mua prapë Ti mbretëro
 

Informacion per kengen

Autori: Vineyard, Brenton Brown

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza