Të Falenderoj

 
Strofa 1
    G       Em
Më ke marr’ në krahët e tu
    D     C
Dhe më dhe Ti shpëtimin
   Em     C        D
Dashurinë tënde derdhe në zemrën time


Strofa 2
    G     Em
Nuk di si t’falenderoj
     D       C
Për cfarë Ti po bën për mua
   Em       C     D
Tani un’ mund të të jap këngën time.

 
Rref
      G   D  Am   Em
Dhe të të falenderoj, falenderoj,
 G   D   C
Falenderoj o Zot (Jezus) (2X)


Strofa 3
     G       Em
Dhe në kryq dhe jetën tënde
   D      C
Dorëzove gjithcka atje
    Em      C     D
Dhe me vdekjen tënde jete Ti na dhe


Strofa 4
     G       Em
Përmes gjakut tënd kam hyrë
    D     C
Para fronit qiellor
  Em       C       D
I sigurt dal para teje dhe t’adhuroj

Strofa 1
Më ke marr’ në krahët e tu
Dhe më dhe Ti shpëtimin
Dashurinë tënde derdhe në zemrën time

Strofa 2
Nuk di si t’falenderoj
Për cfarë Ti po bën për mua
Tani un’ mund të të jap këngën time.

Rref
Dhe të të falenderoj, falenderoj,
Falenderoj o Zot (Jezus) (2X)

Strofa 3
Dhe në kryq dhe jetën tënde
Dorëzove gjithcka atje
Dhe me vdekjen tënde jete Ti na dhe

Strofa 4
Përmes gjakut tënd kam hyrë
Para fronit qiellor
I sigurt dal para teje dhe t’adhuroj 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza