Sytë e verbër

 
     Em     C 
Sytë e verbër le të hapen 
      D      G 
I dobëti thotë jam i fortë 
     C    Am    B 
Fjala e Zotit na thotë kështu 
     Am      D 
Dhe në sprova unë qëndroj 
   G        C 
Para maleve të k’saj jetë 
   Am      B    Em 
Zotin unë e kam mburojë dhe fuqi 

Ref 
     Am    D       Em 
Do t’i ngre duart lart n’praninë tënde 
    Am     D    G 
Në shtëpinë e Zotit do të banoj 
   Am    D 
Haleluja Ti je Zot 
   G     C 
Haleluja i Yti jam 
   Am      B    Em 
Jezus Ty t’kam mburojë dhe fuqi

Sytë e verbër le të hapen 
I dobëti thotë jam i fortë 
Fjala e Zotit na thotë kështu 
Dhe në sprova unë qëndroj 
Para maleve të k’saj jetë 
Zotin e kam mburojë dhe fuqi 

Ref 
Do t’i ngre duart lart n’praninë tënde 
Në shtëpinë e Zotit do të banoj 
Haleluja Ti je Zot 
Haleluja i Yti jam 
Jezus Ty t’kam mburojë dhe fuqi
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza