Sytë e verbër le të hapen

 
 
Em         C
Sytë e verbër le të hapen
D           Gmaj7
I dobëti thotë jam i fortë
C      Am7     B7sus  B7
Fjala e Zotit na thotë kështu

Am           D7sus D
Dhe në sprova unë qëndroj
Gmaj7         Cmaj7
Para maleve të k’saj jetë
Am7       B7sus B7  Em7
Zotin e kam mburojë dhe fuqi
 
Ref
Am7       D           Em7
Do t’i ngre duart lart n’praninë tënde
E            D    G
Në shtëpinë e Zotit do të banoj
Am7     D
Haleluja Ti je Zot
G       C
Haleluja i Yti jam
Am7         B7sus    Esus E
Jezus Ty t’kam mburojë dhe fuqi
 

Em       C
Sytë e verbër le të hapen
D        Gmaj7
I dobëti thotë jam i fortë
C     Am7    B7sus  B7
Fjala e Zotit na thotë kështu


Am       D7sus D
Dhe në sprova unë qëndroj
Gmaj7       Cmaj7
Para maleve të k’saj jetë
Am7     B7sus B7  Em7
Zotin e kam mburojë dhe fuqi
Ref


Am7     D         Em7
Do t’i ngre duart lart n’praninë tënde
m7     D      G
Në shtëpinë e Zotit do të banoj
Am7     D
Haleluja Ti je Zot
G      C
Haleluja i Yti jam
Am7      B7sus   Esus E
Jezus Ty t’kam mburojë dhe fuqi 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza