Sill rizgjim (tek une fillo) – Send revival

 
STROFA 1
   C           F
Premtimet prej se lashti shikojme
    C         F
Se nese lutemi dhe gjunjet rrezojme
    Am        F
Ti do t’vish sherosh vendin tone
     C     F
Ti do t’vish,ti do t’vish

STROFA 2
C         F
Premtimet qe ke bere ne shikojme
      C        F
Se nese kthehemi dhe Ty te kerkojme
    Am          F
Ti do t’vish t’sherosh vendin tone
    C     F     C
Ti do’vish,Ti do t’vish tek ne

REF
       Am   F    C
Zot sill rizgjim tek une fillo
       Am  F    E/G
Se buzet e papastra une i kam
    F        C
Syte e mi Mbretin kane pare
    F       C/E
Lavdine Tende per nje cast
Dm      F     C
Sill rizgjim tek une fillo.

STROFA 1
Premtimet prej se lashti shikojme
Se nese lutemi dhe gjunjet rrezojme
Ti do t’vish sherosh vendin tone
Ti do t’vish, ti do t’vish

STROFA 2
Premtimet qe ke bere ne shikojme
Se nese kthehemi dhe Ty te kerkojme
Ti do t’vish t’sherosh vendin tone
Ti do’vish, Ti do t’vish tek ne

REF
Zot sill rizgjim tek une fillo
Se buzet e papastra une i kam
Syte e mi Mbretin kane pare
Lavdine Tende per nje cast
Sill rizgjim tek une fillo.
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza