Shpirti im ti beko / 10.000 Arsye

 
Intro
C G D Em

    C    G D  Em
Shpirti im,ti beko Zotin beko
C    G    D  
Emrin e tij adhuro!
       C     Em  C D Em
Si kurrë më parë ti këndo shpirti im
C    D    Gsus G
Emrin e tij, adhuro

     C D      G  Em
Kur dielli del dhe një ditë e re lind
C     D    G     Em
Dhe unë sërisht at’ këngë këndoj
   C   D        G        Em
Çfarëdo që të vijë, dhe çfarëdo t’jetë para meje
C      G       D   G
Lerm’ të këndoj gjer në mbrëmje vonë

   C   D    G      Em
Plot dashuri, i ngadaltë n’zemërim
C      D     G    Em
I madh emri yt, zemra jote e mirë
   C     D     G          Em
Për gjithë mirësinë tënde unë sërish do të këndoj
C       G     D  G
Dhjetëmijë arsye zemra ime gjen!

   C    D     G   Em
Do t’vijë një ditë kur fuqia t’zbehet
C     D      G    Em
Fundi t’afrohet dhe momenti të vijë
    C  D      G      Em
Prap’ lavdërim shpirti im do të këndojë
C      G    D    G
Dhjetëmijë vjet e përherë më shumë


Shpirti im,ti beko Zotin beko
Emrin e tij adhuro!
Si kurrë më parë ti këndo shpirti im
Emrin e tij, adhuro

Kur dielli del dhe një ditë e re lind
Dhe unë sërisht at’ këngë këndoj
Çfarëdo që të vijë, dhe çfarëdo t’jetë para meje
Lerm’ të këndoj gjer në mbrëmje vonë

Plot dashuri, i ngadaltë n’zemërim
I madh emri yt, zemra jote e mirë
Për gjithë mirësinë tënde unë sërish do të këndoj
Dhjetëmijë arsye zemra ime gjen!

Do t’vijë një ditë kur fuqia t’zbehet
Fundi t’afrohet dhe momenti të vijë
Prap’ lavdërim shpirti im do të këndojë
Dhjetëmijë vjet e përherë më shumë 

Informacion per kengen

Autori: Jonas Myrin, Matt Redman

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza