Shpëtimtari rron

 
Intro  E7  A7  E7  A7
 
Strofë
E7   A7
Ai shpëtoi shpirtin tim
E7    A7
Me gjak mëkatin m’pastroi
   E7 A7    E7   A7
Unë beso---oj,   unë besoj

Strofë 
E7      A7
Turpin tim e hodhi tej
E7        A7
N’emër të tij shëruar unë jam
   E7 A7    E7   A7
Unë beso---oj,   unë besoj
 

Para refren
B
Do të ngre flamurin 
A      B
Zoti im mbi varrin fitoi
 

Refreni
    E5  A2
Shpëtimtari  rron
    Cm7 Bsus
Shpëtimtari  rron
 

Ura
D
Barrën time mban ti
A/C#
E unë shkëlqej në ty
E/B      F#m
Mbi maj të malit po kërcej
   E/G#       Bsus
Dhe shoh mbretërinë të vij

Strofë
Ai shpetoi shpirtin tim
Me gjak mëkatin m’pastroi

Unë besoj,   unë besoj

Strofë 
Turpin tim e hodhi tej
N’emër të tij shëruar unë jam
Unë bes oo oj, unë besoj
 
Para refren
Do të ngre flamurin 
Zoti im mbi varrin fitoi
 
Refreni
Shpëtimtari  rron
Shpëtimtari  rron
 

Ura
Barrën time mban ti
E unë shkëlqej në ty
Mbi maj të malit po kërcej
Dhe shoh mbretërinë të vij
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza