Shkëlqe Jezus / Shine Jesus Shine

 
A   D/A  A   E
O Zot drita jote po shkëlqen
A    D/A  A   E
Në mes t’errësirës po shkëlqen
 D   E/D  C#m    F#m
Jezus drita e botës shkëlqen mbi ne
D  E/D   C#m  F#m       
Na çliro të vërtetën Ti sill mbi dhe, 
G    E   G    E
Shkëlqe mbi ne, shkëlqe mbi ne
 

Refren
       A  E A D   Bm    E
    Shkëlqe Jezus, hidh mbi tokë Ti lavdinë ë Atit
      A  E A     D     Bm    G  E
    Ndriço Ti shpirt, mbushi zemrat me zjarr
     A   E    A   D     Bm    E
    Siç rrjedh një lumë jepu kombeve hir dhe falje
     A  E  A    D   Bm E    A
    Sill Fjalën tënde, o Zot le të ketë dritë
 


A     D/A     A     E
Zot zbulojmë ne prezencën tënde
A     D/A    A     E
Nga errësira në dritën tënde
D    E/D       C#m   F#m
Me dëshirë vijmë tek Ti ne o Perëndi
D  E/D  C#m   F#m       
Errësirën largo Ti dhe ka veç dritë, 
 G    E   G      E
Shkëlqe mbi ne, shkëlqe mbi neA   D/A    A    E
Kur ne shohim shkëlqimin mbretërorë
 A   D/A    A    E
Fytyrat tona të shfaqin Ty o Zot
D    E/D     C#m  F#m
Dhe ndryshojnë nga lavdia jote
D   E/D    C#m   F#m    
Ne jetojmë për të lavdëruar Ty, 
G    E    G    E
Shkëlqe mbi ne, shkëlqe mbi ne

O Zot drita jote po shkëlqen
Në mes t’errësirës po shkëlqen
Jezus drita e botës shkëlqen mbi ne
Na çliro të vërtetën Ti sill mbi dhe, 
Shkëlqe mbi ne, shkëlqe mbi ne
 
Refren
    Shkëlqe Jezus, hidh mbi tokë Ti lavdinë ë Atit
    Ndriço Ti shpirt, mbushi zemrat me zjarr
    Siç rrjedh një lumë jepu kombeve hir dhe falje
    Sill Fjalën tënde, o Zot le të ketë dritë
 
Zot zbulojmë ne prezencën tënde
Nga errësira në dritën tënde
Me dëshirë vijmë tek Ti ne o Perëndi
Errësirën largo Ti dhe ka veç dritë, 
Shkëlqe mbi ne, shkëlqe mbi ne

Kur ne shohim shkëlqimin mbretërorë
Fytyrat tona të shfaqin Ty o Zot
Dhe ndryshojnë nga lavdia jote
Ne jetojmë për të lavdëruar Ty, 
Shkëlqe mbi ne, shkëlqe mbi ne
 

Informacion per kengen

Autori: Graham Kendrick

Shkruar në vitin 1987

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza