Shenjtëri për Ty Jezus

 
G  D Em Bm      C
Shenjtëri  për Zotin tonë
       D
Për mbretin tonë
G D Em Bm      C
Shenjtëri  për emrin tënd
      G/D D
Do t’këndoj
 
             G        C G D
            Shenjtëri për ty Jezus
             G        Em Am  D
            Shenjtëri për ty o Zot
             G        C G D
            Shenjtëri për ty Jezus
             G        Em Am  D
            Shenjtëri për ty o Zot
 


G D Em  Bm  C
Të dua,   rrugët e tua
      D
Dhe emrin tënd
G D Em Bm   C
Të dua,   dhe për cdo ditë
     G/D D
Do të shpall

Strofa
Shenjtëri  për Zotin tonë
Për mbretin tonë
Shenjtëri  për emrin tënd
Do t’këndoj
 

Refren
Shenjtëri për ty Jezus
Shenjtëri për ty o Zot
Shenjtëri për ty Jezus
Shenjtëri për ty o Zot
 

Strofa
Të dua, rrugët e tua
Dhe emrin tënd
Të dua, dhe për cdo ditë
Do të shpall
 

Informacion per kengen

Autori: Vinyard

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza