Sa e thellë dashuri e Tij -/- How deep the fathers love for us

 
     G                C
Sa e thellë kjo dashuri e Tij
     G               D
Sa e gjërë përtej cdo mase
   G             C
Sa birin e Tij e dha fli
   G         D   G
Thesar bëri mjeranin
   Em                   C
Dhimbja e humbjes sa e thellë
   G          D
Fytyrën Ati fshehu
      Em             C
Nga plagët e të Zgjedhurit
       G              D
Shumë bij erdhën në lavdi
Interl Em - D - G  (2X)
   G               C
Shiko atë njeri në kryq
     G              D
Mëkatin mban mbi krye
     G                    C
Plot turp dëgjoj unë zërin tim
    G              D   C
Përqesh nga mesi i turmës
   Em              C
Mëkati im e coi në kryq
     G         D
Cdo gjë u plotësua
        G                  C
Frymë e Tij e fundit më dha jetë
  G            D
Tani ka përfunduar
Interl  Em - D - G  (2X)
          Em    D  - G    
Ka përfunduar,  oooooo (2X)
      G                      C
Nuk mund të mburrem me asgjë
   G                 D
Talent, pushtet a mencuri
    G                   C
Por do krenohem n’Jezusin
     G              D   C
Me vdekjen dhe rringjalljen   ( mbaj 6 masa)
        Em              C
(3b) Pse duhet të shpërblehem unë
    G           D
S’arrij t’i jap përgjigje
    Em                C
Por me gjithë zemër unë e di
   G         D
Gjaku i tij shpagoi
Përsërit vargun (3b)
    Em                C
Por me gjithë zemër unë e di
    G         D
Gjaku i tij shpagoi

Sa e thellë kjo dashuri e Tij
Sa e gjërë përtej cdo mase
Sa birin e Tij e dha fli
Thesar bëri mjeranin
Dhimbja e humbjes sa e thellë
Fytyrën Ati fshehu
Nga plagët e të Zgjedhurit
Shumë bij erdhën në lavdi
Shiko atë njeri në kryq
Mëkatin mban mbi krye
Plot turp dëgjoj unë zërin tim
Përqesh nga mesi i turmës
Mëkati im e coi në kryq
Cdo gjë u plotësua
Frymë e Tij e fundit më dha jetë
Tani ka përfunduar 
Ka përfunduar,  oooooo (2X)
Nuk mund të mburrem me asgjë
Talent, pushtet a mencuri
Por do krenohem n’Jezusin
Me vdekjen dhe rringjalljen   ( mbaj 6 masa)
(3b) Pse duhet të shpërblehem unë
S’arrij t’i jap përgjigje
Por me gjithë zemër unë e di
Gjaku i tij shpagoi
Përsërit vargun (3b)
Por me gjithë zemër unë e di
Gjaku i tij shpagoi
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza