Përulem para teje

 
A        E
Jam këtu unë para teje
   D       E
Në praninë tënde o mbret
    A     E        D
Aty ku engjëjt lartësojnë vec emrin tënd
    A        E
Një parfum i freskët është
      D     E
Dhe unë qëndroj këtu me Ty
   A    E        D
Admiroj unë madhështinë e fronit tënd

Rref
    A     E
Unë përulem përpara teje
    F#m   E    A
Duke shpallur se Ti je mbret
    D        A
Dhe thërras i shenjtë i shenjtë
 D  F#m    E
Qengji është i shenjtë

Jam këtu unë para teje
Në praninë tënde o mbret
Aty ku engjëjt lartësojnë vec emrin tënd
Një parfum i freskët është
Dhe unë qëndroj këtu me Ty
Admiroj unë madhështinë e fronit tënd

Rref
Unë përulem përpara teje
Duke shpallur se Ti je mbret
Dhe thërras i shenjtë i shenjtë
Qengji është i shenjtë
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza