Perëndi plot madhështi

 
Strofa 1
Em
Perëndi plot madhështi
    B7     C  D
Krijove ti hapsirën pa fund
Em          Am
Dhe zambakun plot me vesë
     D#dim     C   B7
E shpirtin tim që dritë kërkon


Ref
   Em     D      G     C
Falem’nder – falem’nder – falem’nderit zot
    Am B7   C   D 
Falem’nderit    o zot
   Em     D      G     C
Falem’nder – falem’nder – falem’nderit zot
   Am B7     Em
Falem’nderit    o zot


Strofa 2
Em
Jezus të falenderoj
         B7      C D
Që në rrugën e gjatë plot mundim
    Em  Am
Mua më kërkoje ti
      D#dim    C B7
Të fshehur në mëkatin tim


Ref…..


Strofa 3

Em
E në fund më gjete ti
     B7      C D
Më zgjatë dorën e gjakosur
Em         Am
Dorën time fort shtrëngove
    D#dim    C  B7
Dhe ato kurrë më s’u ndanë


Strofa 1
Perëndi plot madhështi
Krijove ti hapsirën pa fund
Dhe zambakun plot me vesë
E shpirtin tim që dritë kërkon

Ref
Falem’nder – falem’nder – falem’nderit zot
Falem’nderit o zot

Strofa 2
Jezus të falenderoj
Që në rrugën e gjatë plot mundim
Mua më kërkoje ti
Të fshehur në mëkatin tim

Strofa 3
E në fund më gjete ti
Më zgjatë dorën e gjakosur
Dorën time fort shtrëngove
Dhe ato kurrë më s’u ndanë


 

Informacion per kengen

Autori: Valentin Veizi

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza