Oqeanet

 
Bm        A   D
Ti më thërret të ec mbi detin
A           G
Pa ditur se ku kemba shkel
Bm        A   D
Dhe mes misterit ja ku je ti
       A      G
Thellë në oqean besimi m’mban


Rref
G      D       A
Dhe emrin tënd unë do thërras
G     D          A
Tej dallgëve sytë unë do t’i mbaj
      G
Dhe në stuhi
       D         A
Në krahët e tu unë do t’gjej strehë
   G   A  Bm
I yti jam, i imi je


Bm      A       D
Në ujëra të thella unë gjej hirin
     A        G
Me dorën tënde Ti më drejton
Bm       A        D
Kur këmbet s’mbajnë dhe frika shtohet
        A       G
Ti kurrë s’më le dhe s’më braktis

Urra
Bm    A      G
Frymë drejtomë,ku besimi s’ka kufi
     D
Më lër të ec mbi ato ujëra
  A
Kudo që t’më thërrasësh

Bm    A      G
Merrme thelle atje ku kemba nuk ka shkelur
    D
Qe besimi t’me forcohet
  A
N'pranine e shpetimtarit

Ti më thërret të eci mbi detin
Pa ditur se ku kemba shkel
Dhe mes misterit ja ku je ti
Thellë në oqean besimi m’mban


Rref
Dhe emrin tënd unë do thërras
Tej dallgëve sytë unë do t’i mbaj
Dhe në stuhi
Në krahët e tu unë do t’gjej strehë
I yti jam, i imi je


Në ujëra të thella unë gjej hirin
Me dorën tënde Ti më drejton
Kur këmbet s’mbajnë dhe frika shtohet
Ti kurrë s’më le dhe s’më braktis

Urra
Frymë drejtomë,ku besimi s’ka kufi
Më lër të ec mbi ato ujëra
Kudo që t’më thërrasësh

Merrme thelle atje ku kemba nuk ka shkelur
Qe besimi t’me forcohet
N'pranine e shpetimtarit
 

Informacion per kengen

Autori: HIllsong

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza