O Natë e Shenjtë

 
A           D       A
O Natë e Shenjtë, sa fort yjet shkëlqejnë
          E    A
Në atë natë shpëtimtari u lind
D          A      A7
Shumë gjatë kjo botë në mëkat po tretej
      C#m     G#7    C#m
Dhe kur u shfaq shpirti ynë mori vlerë
    E7       A
Një shpresë dritplotë e mjera botë gëzohet
   E7        A
Mëngjes i bardhë plot lavdi afrohet


F#m    C#m   Bm      F#m
Bini në gjunjë! Dëgjo engjëjt këndojnë!
 A E7  A  D   A E7        A
O natë e shenjtë! O natë kur Krishti u lind
 E E7  A  D  A E7       A
O natë e shenjtë, o natë, o natë e shenjtë


A         D     A
Ai na mësoi ta duam njëri-tjetrin
         E  A
Ligji i tij është dashuri
D         A      A7
Prangat e robërisë Ai do ti këpusë
      C#m     G#7    C#m
N’emrin e Tij e gjithë shtypja merr fund
  E7             A
Himne g’zimi mirënjohje ne këndojmë
   E7                 A
Gjithçka në ne t’lavdërojë të shenjtin emër


F#m     C#m  Bm      F#m
Krishti është Zot! Lavd’ro emrin e Tij!
  A E7  A  D      A E7     A
Lavdinë dhe fuqinë  do ta shpallim përjetë
 A E7  A  D      A E7     A
Lavdinë dhe fuqinë  do ta shpallim përjetë

O Natë e Shenjtë, sa fort yjet shkëlqejnë
Në atë natë Shpëtimtari u lind
Shumë gjatë kjo botë në mëkat po tretej
Dhe kur u shfaq shpirti ynë mori vlerë
Një shpresë dritplotë e mjera botë gëzohet
Mëngjes i bardhë plot lavdi afrohet

Bini në gjunjë! Dëgjo engjëjt këndojnë!
O natë e shenjtë! O natë kur Krishti u lind
O natë e shenjtë, o natë, o natë e shenjtë

Ai na mësoi ta duam njëri-tjetrin
Ligji i tij është dashuri
Prangat e robërisë Ai do ti këpusë
N’emrin e Tij e gjithë shtypja merr fund
Himne g’zimi mirënjohje ne këndojmë
Gjithçka në ne t’lavdërojë të shenjtin emër

Krishti është Zot! Lavd’ro emrin e Tij!
Lavdinë dhe fuqinë  do ta shpallim përjetë
Lavdinë dhe fuqinë  do ta shpallim përjetë
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza