O At qiellor / I bekuar qoftë emri yt

 
Strofe
 Cmaj7        Dm
 O At qiellor sa të duam
   G      C     
 Ne emrin tënd e lartësojmë
      C         C     Dm
 Në lavdërimin që të japim Ti mbretëron
      G   G7       C
 Ndërsa shpallim fuqinë tënde o Zot


Refren
G      C  Cmaj7 Dm              
 I bekuar qofsh Perëndi
  G            C           
 Ke qënë je dhe prapë do t’vish        
G      C  Cmaj7 Dm               
 I bekuar qoftë Zoti ynë
   G      C          
 Përjetë Ai mbetëron

Strofa
 O At qiellor sa të duam
 e emrin tënd e lartësojmë
 Në lavdërimin që të japim Ti mbretëron
 Ndërsa shpallim fuqinë tënde o Zot

Ref      
 I bekuar qofsh Perëndi
 Ke qënë je dhe prapë do t’vish        
 I bekuar qoftë Zoti ynë
 Përjetë Ai mbetëron
 

Informacion per kengen

Autori: Bob Fitts

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza