Noel

 
Am
Dashuria erdh' mes nesh,
Am
Ylli, engjëjt shenjën dhanë.
Am
Para foshnjes përulem,
   Am
Shpëtimtari i botës mbarë.
F
Një fëmijë ne na është dhënë
Dm
Përgjithmonë do t'mbretërojë!

Ref.
  C    Am
No-el,No-el
F           C
Shihni çfarë Zoti ka bërë!
  C    Am
No-el, No-el
  F         C
Ç'dashuri mahnitëse!
         G      Dm
Drita e botës, 
erdhi për ne,
F
Noel!
Am
Biri i Zotit dhe njeri
Am
Që përpara krijimit.
Am
Lindi t'vuajë e t'na shpëtojë
Am              G/B   C  C/E
Dhe nga vdekja t'na çlirojë.
F
Krishti, Zoti i përjetësisë
C Dm
Përgjithmonë do t'mbretërojë!

Dashuria erdh' mes nesh,
Ylli, engjëjt shenjën dhanë.
Para foshnjes përulem,
Shpëtimtari i botës mbarë.
Një fëmijë ne na është dhënë
Përgjithmonë do t'mbretërojë!

Ref.
No-el, No-el
Shihni çfarë Zoti ka bërë!
No-el, No-el
Ç'dashuri mahnitëse!
Drita e botës, 
erdhi për ne,
Noel!
Biri i Zotit dhe njeri
Që përpara krijimit.
Lindi t'vuajë e t'na shpëtojë
Dhe nga vdekja t'na çlirojë.
Krishti, Zoti i përjetësisë
Përgjithmonë do t'mbretërojë!

 

Informacion per kengen

Autori: Chris Tomlin dhe Lauren Daigle

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza