Nën Ujëra / Beneath the waters

 
Intro 
C Am                                

Strofa1
C                      Am
Kjo eshte zbulesa ime, Jezu Krishti pesoi ne Kryq
C                   Am
Shpetimi prej pendeses, ne Kryq ku Ai vdiq
C                     Am
Degjo si jam çliruar, me eshte falur cdo mekat
C                      Am
Ndaj nen ujera une sot zhytem, Ku Krishti u varros

 

Ref    
     F      C
Do ringrihem, do ringrihem
   G      Am
Si Krishti u Ringjall
   F    C   G
Tek Ai, tek Ai, Jetoj


Strofa
C                      Am
Jam krijese e re sot, Pagezuar ne gjak dhe zjarr
C                      Am
Pa friken e denimit, Prej besimit shfajesuar jam
 
 
Ref    
     F      C
Do ringrihem, do ringrihem
   G      Am
Si Krishti u Ringjall
   F    C   G
Tek Ai, tek Ai, Jetoj


Ura
F            C
Jetoj se je ringjallur  une shpall se Ti mbreteron
G              Am
Me jete rrefej sundimin  dhe Emrin Tend levdoj
F                C
E perjetshme Fjala Jote  Mbreteria nuk njeh fund
G                Am
Kurre lavdet nuk pushojne   Perjete e ne amshim


F               C
Nuk ka pushtet ndaj Teje,  nuk bjen mallkim mbi Fron
G                Am
Nuk vjedh askush Lavdine,   se veç Ty te perket
F                C
Ngrihem Kendoj Lavderimet,  ngrihem une te Deshmoj
G
Ne mekat i vdekur isha ( dhe )

Strofa1

Kjo eshte zbulesa ime, Jezu Krishti pesoi ne Kryq
Shpetimi prej pendeses, ne Kryq ku Ai vdiq
Degjo si jam çliruar, me eshte falur cdo mekat
Ndaj nen Ujera une sot zhytem, Ku Krishti u varros

Ref    
Do ringrihem, do ringrihem
Si Krishti u Ringjall
Tek Ai, tek Ai, Jetoj


Strofa
Jam krijese e re sot, Pagezuar ne gjak dhe zjarr
Pa friken e denimit, Prej besimit shfajesuar jam
 
 
Ref    
Do ringrihem do ringrihem
Si Krishti u ringjall
Tek Ai, tek Ai, Jetoj


Ura
Jetoj se je ringjallur  une shpall se Ti mbreteron
Me jete rrefej sundimin  dhe Emrin Tend levdoj
E perjetshme Fjala Jote  Mbreteria nuk njeh fund
Kurre lavdet nuk pushojne   Perjete e ne amshim


Nuk ka pushtet ndaj Teje, nuk bjen mallkim mbi Fron
Nuk vjedh askush Lavdine, se veç Ty te perket
Ngrihem Kendoj Lavderimet, ngrihem une te Deshmoj
Ne mekat i vdekur isha ( dhe )
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza