Në emrin e Jezusit përulem

 
Strofa 1
C     F      C  F
Në emrin e Jezusit përulem
C       F         C  F
Emrin mbi të gjithë emrat unë adhuroj
Am      F
Në emrin e Jezusit (3X)
   C F       C   F
Përulem,     përulem


Refreni
 G    C
O Zot, unë vij
  G   F     C
Dhe ty të jap lavdërim
 G   Em  Am   G     F
O Zot, sa i bukur je, pa krahasim
    G  C      F   C
Të adhuroj,   të adhuroj


Strofa 2
C     F       C  F
Tek kryqi i Golgotës përulem
C      F       C  F
Atje ku vdiq Jezusi unë adhuroj
Am     F     Am       F
Tek kryqi i Golgotës,  atje ky vdiq Jezusi
Am      F
Tek kryqi i Golgotës
   C F       C  F
Përulem,      përulem


Strofa 3
C      F        C  F
Tek froni i mbretit tim përulem
C      F        C  F
Tek këmbët e Jezusit unë adhuroj
Am      F     Am        F
Tek froni i mbretit tim,  tek këmbët e Jezusit
Am      F
Tek froni i mbretit tim,
   C F      C   F
Përulem,     përulem


Strofa 1
Në emrin e Jezusit përulem
Emrin mbi të gjithë emrat unë adhuroj
Në emrin e Jezusit (3X)
Përulem,     përulem

Refreni
O Zot, unë vij
Dhe ty të jap lavdërim
O Zot, sa i bukur je, pa krahasim
Të adhuroj,     të adhuroj

Strofa 2
Tek kryqi i Golgotës përulem
Atje ku vdiq Jezusi unë adhuroj
Tek kryqi i Golgotës, atje ky vdiq Jezusi
Tek kryqi i Golgotës
Përulem,      përulem

Strofa 3
Tek froni i mbretit tim përulem
Tek këmbët e Jezusit unë adhuroj
Tek froni i mbretit tim, tek këmbët e Jezusit
Tek froni i mbretit tim,
Përulem,     përulem


 

Informacion per kengen

Autori: Casey Corum/ Vineyard

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza