Në dashuri me ty

 
Intro: 
C  F  C  F  C  F   C  F

Strofa 1
C      F   C     F
Ulur dua të jem, Në këmbët e tua,
C     F   C     F
Kur jam me ty, jam në shtëpi
C         F  C       F
I prekur nga hiri yt, në dashuri me ty
Am7      F        G
Nga butësia jote, ngelem pa fjalë


Strofa 2
C        F   C     F
Mahnitem unë me ty, që emrin tim thërret
  C    F    C   F
Nuk mund të gjej tjetër si ty
C       F     C       F
Një deshirë e fortë, si zjarr digjet tek unë
  Am7         F  G
Të t’njoh më shumë ty miku im


Ref
F     Am   F C   G
  Në dashuri me ty Aba   At
Am7      F  C
Në dashuri me ty Zot
F     Am    F      C   G
Zemra, më rreh për ty, I shtrenjti Jezus
Am7   F    C
Në dashuri me ty ZotUrra
G      C      G     C
Shpëtimtari im, rrjedh gjaku yt tek unë
   F    C      F       C
Dhe dashuria ime, është më e thellë se dje
   F     Am7
Unë hyra përmes perdes,
   F    Am7
Prej hirit jam bërë i shenjtë
G
Zot, dashuri e shpirtit tim

Strofa 1
Ulur dua të jem, Në këmbët e tua,
Kur jam me ty, jam në shtëpi
I prekur nga hiri yt, në dashuri me ty
Nga butësia jote, ngelem pa fjalë

Strofa 2
Mahnitem unë me ty, që emrin tim thërret
Nuk mund të gjej tjetër si ty
Një deshirë e fortë, si zjarr digjet tek unë
Të t’njoh më shumë ty miku im

Ref
Në dashuri me ty Aba   At
Në dashuri me ty Zot
Zemra, më rreh për ty, I shtrenjti Jezus
Në dashuri me ty Zot

Urra
Shpëtimtari im, rrjedh gjaku yt tek unë
Dhe dashuria ime, është më e thellë se dje
Unë hyra përmes perdes,
Prej hirit jam bërë i shenjtë
Zot, dashuri e shpirtit tim

 

Informacion per kengen

Autori: Michael W. Smith

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza