Me mirenjohje falenderoj

 
Strofa 1
G         D
Me mirenjohje falenderoj
    Em     C
Më të shenjtin falenderoj
    G      Em
Falenderoj sepse ai dha
      C   D
Krishtin birin e tij

Ref
   G       Em       C
Dhe tani i dobëti thotë unë kam fuqi
      D      G
I varfëri thotë kam pasuri
    Em       Am
Se zoti vete bëri gjithcka
  D     G
Për ne falenderoj


Strofa 1
Me mirenjohje falenderoj
Më të shenjtin falenderoj
Falenderoj sepse ai dha
Krishtin birin e tij

Ref
Dhe tani i dobti thotë unë kam fuqi
I varfëri thotë kam pasuri
Se zoti vete bëri gjithcka
Për ne falenderoj


 

Informacion per kengen

Autori: Don Moen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza