Më merr pranë teje

 
C
O Perëndi
   Am
Sa e çmuar
G       C
Është mirësia jote!

C 
O Perëndi
 Am
Sa e madhe
G      C
Është dashuria jote!

 

Refreni
       F
Sepse pranë teje
       C
Është burimi i jetës
       F
Prej dritës tënde
      C
Unë shoh dritën
 

Ref 2
        F
Me merr prene teje
        C
Me merr prane teje
      F
Dhe etjen me shuaj
    Am G       C
Ne perroin e kenaqsive te tua
 

Strofa 1
O Perëndi
Sa e çmuar
Është mirësia jote!

Strofa 2
O Perëndi
Sa e madhe
Është dashuria jote!

Refreni
Sepse pranë teje
Është burimi i jetës
Prej dritës tënde
Unë shoh dritën
 
Ref 2
Me merr prene teje
Me merr prane teje
Dhe etjen me shuaj
Ne perroin e
Kenaqsive te tua
 

 

Informacion per kengen

Autori: Adi Sipri

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza