Me gjithcka jam

 
D          A/C#    Bm
Dorëzohem sërish në dorën tënde Zot
Bm/A     G    A
Me gjithcka jam, për Ty
D         A/C#       Bm
Botën time mban në pëllëmbë të dorës Zot
Bm/A    G    A    Em7  Asus
Dhe i yti jam, përjetë

Ref
A   D  A/C#  G/B
Jezus unë besoj në Ty
D/F#    F#m    G
Jezus të përkas unë Ty
Em
Je arsyeja që jetoj
Asus    A
Motivi që këndoj
D
Me gjithcka jam

D        A/C#     Bm
Do të ec me ty, kudo që të shkosh
Bm/A      G     A   D
Në gëzim edhe lot, mbështetem në ty
A/C#   Bm
Dhe do të jetoj në rrugët e tua
     G   A  Em7  Asus4
Dhe premtimet  Zot, përjetë

Urra

Dsus  D   A/C#
Të adhuroj  unë
G/B  Bm    A
Të adhuroj unë Ty.

Dorëzohem sërish në dorën tënde Zot
Me gjithcka jam, për Ty
Botën time mban në pëllëmbë të dorës Zot
Dhe i yti jam, përjetë

Ref
Jezus unë besoj në Ty
Jezus të përkas unë Ty
Je arsyeja që jetoj
Motivi që këndoj
Me gjithcka jam

Do të ec me ty, kudo që të shkosh
Në gëzim edhe lot, mbështetem në ty
Dhe do të jetoj në rrugët e tua
Dhe premtimet  Zot, përjetë

Urra
Të adhuroj  unë
Të adhuroj unë Ty.
 

Informacion per kengen

Autori: Reuben Morgan

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza