Mbi Gjithçka

 
Strofa 1

G        C   D       G
Mbi gjithë fuqitë    përmbi çdo mbret
C      D        G
Mbi gjithë natyrën dhe gjithë krijesat mbarë
D/F#      Em     D        C  G/B 
Mbi gjithë urtësinë dhe rrugët e njeriut
Am     Am/G     D/F#
Para gjithë krijimit ishe TiStrofa e 2
C  D        G
Përmbi çdo mbretëri   përmbi çdo fron
C        G
Përmbi gjithçka që bota e ka parë
C D/F#        Em     D        C   G/B
Mbi gjithë pasuritë, thesaret e kësaj bote
Am      Am/G     B7/F#
Ti je me i çmuar se cdo gjë


Ref
G C  D/F#      G
Kryqëzuar, varrosur pas një guri
C    D/F#   G
Jetoi të vdesë, mohuar në vetmi
D/F#    Em  D         C   G/B
Si një lule, i hedhur dhe i shkelur
Am7   G        C  D
Fajin tim pagoi,     për mua mendoi
G
Mbi gjithçka

Strofa 1
Mbi gjithë fuqitë    përmbi çdo mbret
Mbi gjithë natyrën dhe gjithë krijesat mbarë
Mbi gjithë urtësinë dhe rrugët e njeriut
Para gjithë krijimit ishe Ti

Strofa e 2
Përmbi çdo mbretëri   përmbi çdo fron
Përmbi gjithçka që bota e ka parë
Mbi gjithë pasuritë, thesaret e kësaj bote
Ti je me i çmuar se cdo gjë

Ref
Kryqëzuar, varrosur pas një guri
Jetoi të vdesë, mohuar në vetmi
Si një lule, i hedhur dhe i shkelur
Fajin tim pagoi,     për mua mendoi
Mbi gjithçka
 

Informacion per kengen

Autori: Paul Baloche/Lenny LeBlanc

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza