Madhështi /(Majesty)

 
Strofa 1
F#m7  D2   A/C#            D2
Ja   ku   jam, përulur nga madhështia në ty
A          E/G#
Mbuluar falas nga hiri yt
F#m7  D2   A/C#            D2
Ja   ku  jam, e di që jam një mëkatar
A          E/G#
Gjaku i qengjit mua m’mbulon


Ref

Madhështi,  madhështi
   A         E
Nga hiri yt u gjeta siç jam
    F#m7          D2
Duar bosh por në dorën tënde i gjallë


Ref 2
A   E   F#m7   D2
Madhështi,  madhështi
   A         E
Përjetë ndryshuar nga kjo dashuri
  F#m7         D2
N’praninë tënde të madhështisë


Strofa 2
F#m7  D2   A/C#       D2
Ja   ku  jam, dashuria jote m’përul
A           E/G#
I falur që dhe unë mund të fal
F#m7  D2  A/C#          D2
Këtu qëndroj, dhe di dëshira jote unë jam
A          E/G#
Shenjtëruar me zjarr dhe lavdi

Strofa 1
Ja ku jam, përulur nga madhështia në ty
Mbuluar falas nga hiri yt
Ja ku jam, e di që jam një mëkatar
Gjaku i qengjit mua m’mbulon


Ref
Madhështi,  madhështi 
Nga hiri yt u gjeta siç jam
Duar bosh por në dorën tënde i gjallë


Ref 2
Madhështi,  madhështi
Përjetë ndryshuar nga kjo dashuri
N’praninë tënde të madhështisë


Strofa 2
Ja ku jam, dashuria jote m’përul
I falur që dhe unë mund të fal
Këtu qëndroj, dhe di dëshira jote unë jam
Shenjtëruar me zjarr dhe lavdi

 

Informacion per kengen

Autori: Martin Smith Stuart Garrard

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza