Lutje Izraelite

 
Am    Dm    Am  G Am      Am Dm  Am Em
Nga ku banon ti  o mbreti ynë,     na u shfaq tani
Am       Dm    Am  G    Am
Dhe mbretëro, mbi ne ti, mbretëro mbi ne
F   G        Am Em
Se vetem, ty të presim Zot

Am       Em  Am      Em
Kur do mbretërosh ti, mbretërosh n’Sion?
Dm            Am  Em
Shumë afër do t’jetë ajo ditë
Am  Em   Am      Em
Shumë afer, do t’jetë ajo ditë
Dm            Am Em
Dhe do mbretërosh në përjetsi

Am      Dm    Am    G   Am
I Lartësur qofsh,   I shenjtëruar qofsh
F    G    Am Em
Në Jeruzalem o Zot
Am      Dm   Am   G   Am
Nga brezi në brez, nga brezi në brez
  Dm   Em      Am  Em
Dhe në të gjithë përjetësinë

Am          Em    Am     Em
Dhe sytë tanë do të shohin, do të shohin ty
Dm           Am  Em
Dhe mbretërinë tënde o Zot
Am         Em   Am   Em
Ndërsa këndojmë ne, këtë këngë për ty
Dm          Am  Em
Këtë këngë për ty o Zot

Am     Dm   Am  G  Am
Dhe prej Davidit, Ai do të vijë
 Dm  Em      Am Em
Mesia plot me drejtësi  


Përkthimi: Aurel Duro    

Nga ku banon ti   o mbreti ynë,  na u shfaq tani
Dhe mbretëro, mbi ne ti,  mbreteëro mbi ne
Se vetem, ty të presim Zot


Kur do mbretërosh ti, mbretërosh n’Sion?
Shumë afër do t’jetë ajo ditë
Shumë afer, do t’jetë ajo ditë
Dhe do mbretërosh në përjetsi


I Lartësur qofsh, I shenjtëruar qofsh
Në Jeruzalem o Zot
Nga brezi në brez, nga brezi në brez
Dhe në të gjithë përjetësinë


Dhe sytë tanë do të shohin, do të shohin ty
Dhe mbretërinë tënde o Zot
Ndërsa këndojmë ne, këtë këngë për ty
Këtë këngë për ty o Zot


Dhe prej Davidit, Ai do të vijë
Mesia plot me drejtësi

Përkthimi: Aurel Duro 

Informacion per kengen

Autori: An ancient Jewish prayer - Mi'mekomcha by Rabbi Carlebach

https://www.youtube.com/watch?v=Rnkb7M3dKTg

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza