LUMI LE TË RRJEDHË

 
Strofa 1 
E
Dhe i varfëri thotë: “kam gjithçka në të”
            A
Dhe i humburi: “unë u gjeta prapë”
         E
Dhe lumi le të rrjedhë.


Strofa 2
E
Dhe i verbëri thotë: “unë shoh prapë në të”
            A
Dhe i vdekuri: “un’kam lindur prapë”
         E   A
Dhe lumi le të rrjedhë  
         B
Dhe lumi le të rrjedhë  

 
Rrefreni
E        A
Lumi le të rrjedhë 
C#m      B
Lumi le të rrjedhë  
E         A
Eja frymë e shenjtë
C#m   B
Fry mbi ne
      E
Lumi le të rrjedhë  (2x)

Strofa 1
Dhe i varfëri thotë: “kam gjithçka në të”
Dhe i humburi: “unë u gjeta prapë”
Dhe lumi le të rrjedhë.

Strofa 2
Dhe i verbëri thotë: “unë shoh prapë në të”
Dhe i vdekuri: “un’kam lindur prapë”
Dhe lumi le të rrjedhë  
Dhe lumi le të rrjedhë  

Refreni
Lumi le të rrjedhë 
Lumi le të rrjedhë  
Eja frymë e shenjtë
Fry mbi ne
Lumi le të rrjedhë  (2x)
 

Informacion per kengen

Autori: Darrell Evans, CCLI # 1686824

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza