Lavdi Jezusit Lavdi

 
Strofa 1
E   A  B  E   A B
Lavdi Jezusit, lavdi
E   A  B  E   A B E
Lavdi Jezusit, lavdi

Ref
B
Ai është ngritur
C#m
Ai është ngritur
B           C#m
Dhe jeton përgjithmonë


B
Po, Ai është ngritur
C#m
Ai është ngritur
B
Ne sot do festojmë
E
Ringjalljen e Zotit tonë

Strofa 1
Lavdi Jezusit, lavdi
Lavdi Jezusit, lavdi

Ref
Ai është ngritur
Ai është ngritur
Dhe jeton përgjithmonë

Po, Ai është ngritur
Ai është ngritur
Ne sot do festojmë
Ringjalljen e Zotit tonë
 

Informacion per kengen

Autori: Don Moen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza