Ku shkon, unë shkoj – Where you go I go

 
Intro
 Am  G  Dm  Dm
 
Am
Ku shkon, unë shkoj
G
Cfarë ti flet, unë them
       Dm        Dm
Unë lutem si Ti,  unë lutem si Ti
 
Am            G
Jezusi bëri atë që pa nga ty
Dm
Ai tha vetëm fjalë, që i degjoi nga ty
Am           G
Në cdo vënd që shkoi, e drejtove ti
Dm
Priu zemra jote, Frymën tënde ndoqi
 
Am               G
Si mund ta mendoj, të ec unë pa ty
Dm
Kur cdo hap që ai bëri, ishte ne dorëzim
Am                 G
Nuk mund ta mendoj, t’jetoj unë pa ty
Dm                     E
I denjë je vetëm ti Zot, je gjithmonë i mirë,  
        Am  G   Dm 
Je gjithmonë i mirë
 
Ref
Am
Ku shkon unë shkoj
           G
Cfarë ti flet, unë them
       Dm        Dm
Unë lutem si ti, unë lutem si ti
 
 
Urra
Am
Dhe pse bota sheh, dhe shpejt harron
G
Ne kurrë s’do t’harrojmë
            Dm
Kush je ti dhe cfarë ke bërë për ne
     Dm
Cfarë ke bërë për ne
 


Ku shkon, unë shkoj
Cfarë ti flet, unë them
Unë lutem si Ti,  unë lutem si Ti
 
Jezusi bëri atë që pa nga ty
Ai tha vetëm fjalë, që i degjoi nga ty
Në cdo vënd që shkoi, e drejtove ti
Priu zemra jote, Frymën tënde ndoqi
 
Si mund ta mendoj, të ec unë pa ty
Kur cdo hap që ai bëri, ishte ne dorëzim
Nuk mund ta mendoj, t’jetoj unë pa ty
I denjë je vetëm ti Zot, je gjithmonë i mirë,  
Je gjithmonë i mirë
 
Ku shkon unë shkoj
Cfarë ti flet, unë them
Unë lutem si ti, unë lutem si ti
 
Dhe pse bota sheh, dhe shpejt harron
Ne kurrë s’do t’harrojmë
Kush je ti dhe cfarë ke bërë për ne
Cfarë ke bërë për ne
 
 

Informacion per kengen

Autori: Brian Johnson

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza