Krishti është ngritur mbi gjithcka / Exalted over all

 
Intro:  A  E  F#m  D   (2x)

Strofa 1
   A
Nga froni i qiellit, erdhe tek ne
  E
E zemren dhe, atje në kryq
     D            A
Kurrë sdo t’kuptojmë, vertet k’të sakrificë
   A        
Për t’gjithë mëkatin e turpin tonë
   E
Ti gozhdet more, n’vendin tonë
  D          A
Askush nuk bën, atë që bëre ti

 
Ref
       A       D
Më i larti emër, më i fuqishëm.
      A     E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
        F#m     D
Krishti është ngritur mbi gjithcka


Strofa 2  
A    
Nga varri ku dhe vdekja vdiq
   E
Ti u ringjalle, na dhe jete
      D        A
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë
      D   F#m       E
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë
 

 Ref
       A       D
Më i larti emër, më i fuqishëm.
      A      E
Se sa cdo fron edhe cdo varr
        F#m    D
Krishti është ngritur mbi gjithcka
     A        D
I vetmi shpëtim, Jezus Mesia
    A       E
Lëvdimi ynë është vec për ty
       F#m      D
Krishti është ngritur mbi gjithcka


Ura
E
Për ty këndojmë
F#m
Për ty këndojmë
D         A
Me këngë t’lavdërojmë gjithmonë ty
E
Emrin tënd ngremë
F#m
Emrin tënd ngremë
D      A
Jezus je mbi gjithcka

Strofa 1
Nga froni i qiellit, erdhe tek ne
E zemren dhe, atje në kryq
Kurrë sdo t’kuptojmë, vertet k’të sakrificë
Për t’gjithë mëkatin e turpin tonë    
Ti gozhdet more, n’vendin tonë
Askush nuk bën, atë që bëre ti 

Ref
Më i larti emër, më i fuqishëm.
Se sa cdo fron edhe cdo varr
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Strofa 2    
Nga varri ku dhe vdekja vdiq
Ti u ringjalle, na dhe jete
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë
Tani mbretëron, shpëtimi i botës mbarë
 
 Ref
Më i larti emër, më i fuqishëm.
Se sa cdo fron edhe cdo varr
Krishti është ngritur mbi gjithcka
I vetmi shpëtim, Jezus Mesia
Lëvdimi ynë është vec për ty
Krishti është ngritur mbi gjithcka

Ura
Për ty këndojmë
Për ty këndojmë
Me këngë t’lavdërojmë gjithmonë ty
Emrin tënd ngremë
Emrin tënd ngremë
Jezus je mbi gjithcka
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza